Lamskoteletten met spinaziegratin

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spinazie-gratin: laat de spinazie ontdooien.Meng het ei, crème fraîche en de helft van de kaas door de spinazie. Breng op smaak met zout en peper. Vet de ovenschaal in met olie. Leg laag voor laag de aardappelschijfjes en het spinaziemengsel in de ovenschaal. Eindig met het spinaziemengsel. Bestrooi de spinazieschotel met de rest van de kaas. Laat de spinazie-gratin midden in de oven in ca. 35 minuten gaar worden. Lamskoteletten: pers ondertussen de knoflook uit boven 2 eetlepels olijfolie. Hak de munt fijn en voeg hem toe aan het knoflookolie-mengsel. Breng op smaak met peper en zout. Wrijf de lamskoteletten in met het oliemengsel. Verhit de rest van de olijfolie in een koekenpan. Bak de lamskoteletten aan beide kanten in ca. 3 minuten. Tot slot serveer de lamskoteletten met de spinazie-gratin.

Lamskoteletten met spinaziegratin is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker


Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept