Lamspilav

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de boter in een braadpan en schroei het vlees snel dicht. Zet het vuur dan wat lager, voeg de ui en de knoflook toe en schep om. Voeg de rijst toe en bak die ± 1 minuut mee. Voeg de abrikozen, de rozijnen en 9 dl water toe en schep om. Voeg de majoraan en de bouillontabletten toe en schep weer om. Doe het geheel over in ovenschaal en zet die afgedekt 30 minuten in de oven. Schep er 5 minuten voor het einde van de oventijd de noten door.

Lamspilav is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamspilav
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav Met Hazelnoten En Rozijnen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamspilav / Lamspilaf
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamspilav
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav Met Hazelnoten En Rozijnen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamspilav / Lamspilaf
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept