van Lamsragoû t met tuinkruiden recept Snijd het vlees in dobbelstenen. Verhit 25 gr boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Bestrooi het vlees met zout en peper en voeg de tijm toe. Braad het vlees, met een deksel op de pan, op laag vuur in 15-20 minuten zachtjes gaar. Smelt voor de saus 35 gr boter in een pan. Roer de bloem erdoor en laat het mengsel al roerend 1 minuut zachtjes pruttelen. Roer er beetje bij beetje de bouillon door en blijf roeren tot een gladde saus ontstaat. Klop de eierdooier en de slagroom in een kommetje door elkaar. Roer er 4 eetlepels van de warme saus door en schenk het dooiermengsel al roerend bij de rest van de saus. Laat de saus nu niet meer aan de kook komen. Roer de gebraden stukjes vlees met het braadvocht door de saus. Roer de gesnipperde tuinkruiden erdoor en breng de ragoût op smaak met zout en peper.
Lamsragoû t met tuinkruiden is een recept van De Chef