Lamsribstuk met hazelnootsaus

6
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 225°C. Doe voor de saus de fond en de wijn in een pan en kook ze op hoog vuur 8-10 minuten tot ± de helft in. Voeg de meiknolletjes toe en laat ze in een afgesloten pan ± 5 minuten beetgaar trekken. Zet de pan dan weg. Verhit de olie in een zware koekenpan. Schroei de stukken vlees hierin aan, leg ze dan in een braadslee en bestrooi ze met versgemalen peper en zout. Braad het vlees daarna in de oven en reken 5 minuten voor rood van binnen en 10 minuten voor rosé van binnen. Wacht tot het vlees bijna uit de oven kan en zet dan de pan met de saus terug op het vuur. Roer er de stukjes hazelnoot door en warm de saus goed door. Snijd het vlees, schik de plakken op 6 borden, verdeel er de saus over en serveer direct.

Lamsribstuk met hazelnootsaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Paddestoelen In Hazelnootsaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Asperges met hazelnoot-botersaus
0 min
Bekijk recept
Asperges met hazelnoot-botersaus
Bekijk recept

gemarineerd lamsribstuk
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsribstuk met mediterrane groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsribstuk met kruidenkorst
0 min
Bekijk recept
Lamsribstuk
0 min
Bekijk recept