Lamsribstuk met kruidenkorst

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bruin het lamsribstuk in een ovenvaste braadpan aan en gaar hem daarna 10 minuten in een oven van 200°C. Smeer het vlees in met mosterd, bedek hem met het broodkruimmengsel en zet hem vervolgens 10-15 minuten terug in de oven. Neem de pan uit de oven, leg het ribstuk op een warm bord en laat hem, afgedekt met aluminiumfolie, 5 minuten rusten. Zet de pan op het vuur en deglaceer met water of wijn.

Lamsribstuk met kruidenkorst is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrild hamlapje met kruidenkorst en boerenkoolbitterballetjes
45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

gemarineerd lamsribstuk
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsribstuk met mediterrane groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsribstuk met hazelnootsaus
0 min
Bekijk recept
Lamsribstuk
0 min
Bekijk recept