Lamsschenkels in Barolowijn

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad de lamsschenkels 10 minuten in de olijfolie. Voeg de groenten, de kruiden en het kaneelstokje toe, bak deze even mee en blus af met de fond en de Barolo. Laat de schenkels met het deksel op de pan in 2-4 uur zachtjes gaar gaar sudderen. Serveer ze met groenten naar keuze (bijvoorbeeld ratatouille).

Lamsschenkels in Barolowijn is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

In Barolo wijn gestoofd rundvlees
0 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brasato al barolo
200 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brasato al barolo (gemarineerde rundsschouder)
160 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Barolorisotto met witloof en kastanjes
0 min
Bekijk recept

Lamsschenkels met bokbier
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschenkels In Kruidige Saus
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsschenkels In Pittige Saus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde lamsschenkels met speculaasjus
0 min
Bekijk recept