Lamsstoofschotel met krieltjes en peultjes

2
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de sjalotjes en snijd ze in vieren. Was de peultjes en haal ze af. Snijd het vlees in niet te kleine blokjes. Verhit de boter in een braadpan, roer het kerriepoeder door het bakvet en bak het vlees rondom bruin. Strooi er zout en peper over. Voeg de sjalotjes, de peultjes, de wortelballetjes, de krieltjes en de rozemarijn toe en schenk het bier er langs de rand van de pan bij. Breng het geheel aan de kook en stoof het vlees en de groenten afgedekt in 15-20 minuten zachtjes gaar. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Lekker met bruin stokbrood.

Lamsstoofschotel met krieltjes en peultjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Marokkaanse lamsstoofschotel
1u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofschotel Met Saffraan
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Lamsstoofschotel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofschotel Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept