Lamsvlees in romige saus

-6
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roerbak de sesamzaadjes, het witte maanzaad, de amandelen, de pepertjes, de knoflook, de gemberwortel en de gesnipperde ui in een droge koekenpan. Laat het mengsel afkoelen en maal het daarna in een foodprocessor tot een pasta. Verhit de boter of olie in een koekenpan en bak de kardamom, de kaneel en de kruidnagels tot de laatste opzwellen. Voeg het lamsvlees, de komijn, de koriander en de pasta toe en breng op smaak met zout. Laat met het deksel op de pan stoven tot het vlees bijna gaar is. Neem de pan van het vuur en schep de crème fraîche erdoor. Warm het voor het serveren weer kort op en bestrooi met sesamzaad.

Lamsvlees in romige saus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept