Snijd de tomaten, champignons en mozzarella in plakken. Snijd de courgette in blokjes. Pel de ui en snipper deze fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het gehakt in ca. 5 min. rul. Schep de ui, courgette en champignons door het gehakt en fruit deze ca. 3 min. mee. Voeg de Italiaanse sausmix (uit pak), 400 ml melk en 350 ml water al roerende toe aan het gehakt. Laat de gehaktsaus 2-3 min. zacht doorkoken en breng hem op smaak met zout en peper. Roer in een kom 200 ml melk met de bechamelsausmix (uit pak) door elkaar. Verdeel de gehaktsaus en lasagnebladen om en om in laagjes in de ovenschaal. Begin en eindig met een laagje gehaktsaus. Verdeel de bechamelsaus over de lasagne en leg er plakken tomaat en mozzarella op. Bak de lasagne in het midden van de oven in ca. 40 min. gaar.
Lasagne met courgette en mozzarella is een recept van De Chef