Lentesalade met ei en raapsteeltjes

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de hardgekookte eieren elk in 4 parten. Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak. Schep de raapstelen, de in ringen gesneden ui, de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijs, en de ansjovis door elkaar. Schenk de dressing erover. Garneer met de olijven en de partjes ei.

Lentesalade met ei en raapsteeltjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)
30 min-
Bekijk recept
Gezonde raapsteeltjesstamppot met gekruide zalm
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde hertenrugfilet met puree van raapsteeltjes en mangocompote
45 min-
Bekijk recept
Flensjes met smeuïge geitenkaas en raapsteeltjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Lentesalade met bleekselderij en kaas
20 min-
Bekijk recept
Feestelijke lentesalade met gerookte kip
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept