Luxe stoofpeertjes

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de stoofperen maar laat de steeltjes er aan Stoof de peren met het druiven-bessensap, wijn, kaneel en suiker op een laag vuur, en afgedekt in ca. 2 uur mooi rood Zet de peren rechtop op een bord of in een schaal. Bind het stoofvocht met de allesbinder. Schenk de saus over de peren en garneer het met munt.

Luxe stoofpeertjes is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept