Ma&iuml zenakoek Sarnami

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

van Maï zenakoek Sarnami recept Het ei met de suiker en de vanille essence klutsen; voeg de vanille essence druppelsgewijs naar smaak toe. Vervolgens de roomboter toevoegen en het geheel roeren tot de suiker geheel is opgelost. De maïzena bij gedeelten aan het beslag toevoegen en doorroeren. De koekspuit met het beslag vullen en op een beboterde bakplaat in ronde vormen spuiten; de koekjes met suikermuisjes bestrooien en in de elektrische oven 15-20 minuten op 180 graden gaar bakken. TIP: Thans is ook de kant en klare Kotomisi Maïzenakoek verkrijgbaar.

Ma&iuml zenakoek Sarnami is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Milkshake Sarnami
0 min
Bekijk recept

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geurige groentestoof met maïs en feta
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept