Maleisisch rundvlees

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Wrijf ui, knoflook, sambal, ketoembar, laos en gemberpoeder tot een brij of maal ze samen in de keukenmachine. Fruit de brij in wat olie even aan. Snijd de runderlappen in dobbelstenen. Doe deze bij het uimengsel en bak de stukken vlees aan alle kanten bruin. Giet een kopje water in de pan en laat het vlees op laag vuur in ongeveer twee uur gaar worden. Controleer af en toe of er niet te veel vocht verdampt en voeg zonodig nog wat water toe. Doe tenslotte de suiker en de santen bij het vlees en laat de santen onder goed roeren smelten. Laat nog even doorpruttellen.

Maleisisch rundvlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Maleisisch rondvlees
0 min
Bekijk recept