Masala Verassing (garnalen met ananas in masalasaus)

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten, de ui hierin fruiten, vervolgens de garnalen toevoegen en enkele minuten bakken; voeg de Chicken Masala (roerbaksaus) toe, goed omscheppen, hierna de paprika's (in stukjes gesneden) en de ananas (goed uitgelekt en in blokjes gesneden).Het geheel 10 minuten op zacht vuur koken. Surinaams Puntje ;garneer met de amandelen. Variatietip: Voeg 1 eetelepel Kotomisi Cocosmelk toe.

Masala Verassing (garnalen met ananas in masalasaus) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische masala met komkommersalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase groentecurry met eieren
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept