Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Verhit de margarine en bak de Masterbeef gedurende 5 minuten. Voeg 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de tomatenpuree, de peultjes en 1 1/2 kopje water toe, schep het om en laat het geheel 25 minuten met gesloten deksel op matig vuur smoren.

Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Moksi alesi met zoutvlees en garnalen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)
0 min
Bekijk recept
Gemarineerde Masterbeef
0 min
Bekijk recept
Masterbeef Soep
0 min
Bekijk recept

Moksi alesi met zoutvlees en garnalen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)
0 min
Bekijk recept
Gemarineerde Masterbeef
0 min
Bekijk recept
Masterbeef Soep
0 min
Bekijk recept