Masterbeef met Bakbanaan

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in blokjes. Voeg de cocosmelk aan de bakbanaan (geschild en in ronde stukken gesneden) toe, zodat ze onderstaan; leg de Masterbeef er bovenop. Het geheel 15 minuten met gesloten deksel op matig vuur laten stoven; daarna de tomaat, de selderij en 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) toevoegen, goed omscheppen en 10 minuten door laten stoven.

Masterbeef met Bakbanaan is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tutu en tarte tatin van bakbanaan (Suriname)
1 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Krabsoep
Bekijk recept
Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá
2 uur-
Bekijk recept

Moksi alesi met zoutvlees en garnalen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)
0 min
Bekijk recept
Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)
0 min
Bekijk recept
Gemarineerde Masterbeef
0 min
Bekijk recept