Zoek
Meloen met parmaham
6
0 min
De Chef
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 honingmeloenen
12 plakjes parmaham (dun gesneden)
peper
Bereiding
Koel de meloenen een paar uur voor gebruik. Halveer vervolgens de meloen en ontpit ze. Snijd beide meloenen ieder in 6 parten. Rol de plakjes ham op. Leg op ieder bord 2 plakjes ham en 2 meloenparten. Maal wat peper over de plakken ham naar smaak.
Meloen met parmaham is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min
Nagerecht
Bekijk recept