Meloen met parmaham

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Koel de meloenen een paar uur voor gebruik. Halveer vervolgens de meloen en ontpit ze. Snijd beide meloenen ieder in 6 parten. Rol de plakjes ham op. Leg op ieder bord 2 plakjes ham en 2 meloenparten. Maal wat peper over de plakken ham naar smaak.

Meloen met parmaham is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept