Met kruiden gepaneerde lamstournedos

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol de lamsfilet als een cilinder strak in het netvet op, laat het vlees licht invriezen en snijd het in tournedos. Hak de rozemarijn, knoflook en peterselie fijn en meng ze met het broodkruim. Smeer de lamstournedos aan beide kanten in met losgeklopt ei, paneer ze met het kruidenpaneer en bak ze in hete boter aan beide kanten snel bruin.

Met kruiden gepaneerde lamstournedos is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker


Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept