Mexicaans rundvlees

5
0 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak het vlees al omscheppend bruin. Bestrooi met het chilipoeder, het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Snijd de uien in ringen en snipper de knoflook. Bak vervolgens de uien en de knoflook 5 min. op een halfhoog vuur mee. Schenk de bouillon erbij en voeg de seasoning mix toe. Stoof het vlees in ± 1 uur en 30 min gaar. Apart serveren met aardappelpuree en doperwtenmix.

Mexicaans rundvlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse entrecote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaans gevulde courgette
Bekijk recept
Mexicaans stoofvlees met bonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept