Snij de uien en de paprika fijn. Open de blikken bonen en laat ze uitlekken. Verkruimel 40 gram tortillachips. Smelt de boter in een braadpan en bak de uien en de paprika. Maak ondertussen in een schaal een mengsel van crème fraîche, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 mespunt sambal, 100 gram geraspte kaas, de kruidenmix en de 40 gram verbokkelede tortillachips. Haal de pan van het vuur en roer de bonen door het uien/paprika-mengsel. Voeg 4 eetlepels tomatenketchup toe. Vet een ovenschaal in met boter. Doe de helft van het bonenmengsel er in. Strooi hierover een laagje maïs. Voeg het overgebleven mengsel toe en verspreidt het mengsel van de crème fraîche er over.. Strooi de resterende 100 gram kaas er over en zet de schaal in de oven. Leg na 20 minuten de overgebleven tortillachips er op en zet de schaal nog even 10 minuten onder de grill.