Mosselen in kervelsaus met rauwe ham (Mejillones cantabria)

4-6
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote pan en bak de sjalotten en de ham hierin zachtjes ± 10 minuten. Voeg de bloem toe en bak die 2 minuten mee. Roer de wijn, de mosterd, de kervel, (zout) en peper erdoor en laat alles op zacht vuur 5 minuten stoven. Voeg de mosselen toe, dek de pan af en kook de mosselen op hoog vuur ± 5 minuten tot ze opengaan. Schud de mosselen tijdens het koken 3 keer om. Serveer de mosselen met de saus.

Mosselen in kervelsaus met rauwe ham (Mejillones cantabria) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker


Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept