Murgie Masala Speciaal (kip in masala speciaal)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten; aardappel in plakjes snijden, in de olie half gaar bakken en afscheppen. Kip in blokjes snijden; ui, knoflook en peper in dezelfde olie fruiten, de kip hieraan toevoegen en bakken tot het bruin wordt; de Kip in Masala (marinade), de komijn en de tomatenpuree toevoegen en het geheel enkele minuten omscheppen; vervolgens de gebakken aardappel, kouseband en het water hieraan toevoegen en het geheel 10-15 minuten op zacht vuur laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.

Murgie Masala Speciaal (kip in masala speciaal) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met krabomelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met limoenmayonaise
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Murgie Tarkari Masala (kip met kool in masala)
0 min
Bekijk recept
Murgie Masala Nickerie (kip in masala Nickerie)
0 min
Bekijk recept
Murgie Masala Surinaams
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Alubhari (roti gevuld met aardappelen)
0 min
Bekijk recept