Murgie Tarkari Masala (kip met kool in masala)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten, ui, knoflook en peper lichtbruin fruiten, daarna kip toevoegen en bakken tot het gaar is; Kip in Masala (marinade), masala, tomatenpuree en komijn toevoegen, goed omscheppen, vervolgens de kool (in fijne stukjes gesneden) toevoegen en 5 minuten roerbakken. Tenslotte het water toevoegen en het geheel 25 minuten zachtjes laten sudderen; tussentijds enkele malen omscheppen. Zout naar smaak toevoegen. Zuurgoed.

Murgie Tarkari Masala (kip met kool in masala) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Murgie Masala Speciaal (kip in masala speciaal)
0 min
Bekijk recept
Murgie Masala Nickerie (kip in masala Nickerie)
0 min
Bekijk recept
Murgie Masala Surinaams
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti Alubhari (roti gevuld met aardappelen)
0 min
Bekijk recept