Oosters lamsgehaktbrood

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Vermeng het gehakt, de rijst, tijm, rozijnen, amandelen, eidooiers, zout, peper, kaneel, cayennepeper en gember. Vorm dit gehaktmengsel tot een brood en druk het stevig aan. Leg het gehaktbrood in de braadslede en bak het in het midden van de oven in ± 50 minuten goudbruin en gaar. Neem het gehakt uit de braadslede. Bak de knoflook in het braadvocht 3 minuten, blus af met vleesbouillon en laat de saus 5 minuten inkoken. Serveer de saus bij het gehaktbrood. Lekker met salade van couscous.

Oosters lamsgehaktbrood is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsgehaktbrood met appel en havervlokken
0 min
Bekijk recept

Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept