Oosterse lamskoteletten

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olie in een koekenpan en bak de koteletten hierin op middelhoog vuur aan beide kanten bruin. Leg de koteletten op keukenpapier en laat ze uitlekken. Fruit de uitjes met de knoflook in de koekenpan licht van kleur en voeg de sojasaus, de chilisaus, de marmelade, de rijstazijn en de gemberwortel toe. Verwarm de saus goed roerend en leg de koteletten terug in de pan. Leg het deksel schuin op de pan en laat het vlees in de saus in ruim 5 minuten gaar stoven. Keer de koteletten een keer om. Geef er mihoen en gekookte peultjes bij.

Oosterse lamskoteletten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletten met salsa van peer, kiwi, nectarine en mango
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept