Paksoistamppot met varkensvlees en garnalen

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in 20 minuten gaar met 21/2 cm water en zout. Verhit intussen de olie in een wok en roerbak de i, knoflook en gemberwortel 1 minuut. Voeg het vlees toe en bak het 5 minuten. Voeg de reepjes paksoi toe en bak ze 2 minuten. Meng de garnalen, sojasaus en sambal door het roerbakmengsel en houd het warm. Giet de aardappelen af en schud ze om. Maak van de aardappelen met het vrijgekomen vocht van het roerbakmengsel en de boter een puree. Meng het roerbakmengsel erdoor en breng de stamppot op smaak met zout. Doe de stamppot in een schaal en strooi er de seroendeng over.

Paksoistamppot met varkensvlees en garnalen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse paksoistamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paksoistamppot met kibbeling
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paksoistamppot met geroosterde cashewnoten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paksoistamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept