Pangafilet met sperziebonen en champignons

5
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de visfilets ontdooien. Bereid de rijst volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de groenten schoon, snijd de bosuitjes in schuine stukken en halveer de champignons. Kook de sperziebonen halfgaar en laat ze uitlekken. Wentel de pangafilets licht door de bloem en bestrooi ze met zout en peper. Verhit olie en bak de pangafilets aan beide kanten in ca. 8 min. gaar. Verhit in de wok de rest van de olie en bak de sperziebonen met de champignons ca. 3 min. Voeg de bosuitjes toe. Breng op smaak met de ketjap en het citroensap. Verdeel de rijst met de groenten over 5 borden en leg de pangafilets erop.

Pangafilet met sperziebonen en champignons is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vis met pesto en groente
25 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokgroenten met panga
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panga in ham uit de oven
Bekijk recept
Penne Rigate Met Pangafilet
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept