Pangang kambing

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gedroogde tamarinde in een halve liter water gedurende 10 minuten. Zeef het vocht dan en gooi de stukjes weg. Meng door het overgebleven tamarindewater de suiker, de sammbal en de ketoembar. Laat de bout hierin minimaal een dag marineren. Keer het vlees verschillende malen. Meng ketjap, limoensap, knoflook en gember goed door elkaar. Haal het vlees uit de marinade en dep het droog. Gooi de marinade weg. Bestrijk het vlees met de ketjapsaus en rooster het op houtskool of grilleer het bruin en gaar. Bestrijk het daarbij steeds met de saus.

Pangang kambing is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Saté Kambing met sambal goreng bloemkool
2 uur-
Bekijk recept
Sat&eacute kambing 1
0 min
Bekijk recept
Sate Kambing
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
GOELEI KAMBING MET RIJST
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nummer 98: snelle babi pangang
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met babi pangangsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept