Paprika-rozijnensaus

2
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snijd hem in heel kleine stukjes. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui en de paprika even aan. Bak het chilipoeder even mee. Voeg het tomaten-groentesap toe en laat de saus ± 10 minuten heel zachtjes sudderen. Was de rozijnen en laat ze in de saus nog ± 5 minuten zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper en doe haar over in een sauskom. Geef de saus apart bij de stamppot.

Paprika-rozijnensaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lever met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept
Valse reebok met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept