Paprikasalade 1(Ensalada de pimientos)

4-6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 2000°C. Rooster de paprika's ± 35 minuten in de hete oven tot het vel zwart is geblakerd. Laat de paprika's in een plasticzak 5 minuten uitdampen en ontvel ze daarna. Snijd de paprika's in brede repen en meng ze met de ui en de tomaatblokjes. Meng de olie, de azijn, zout en peper en schenk dit over de paprikasalade. Bestrooi de salade met het basilicum.

Paprikasalade 1(Ensalada de pimientos) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Croque monsieur met chorizo, manchego en piquillo
Lunchgerecht
Bekijk recept
Fritatta met pimientos del piquillo, grof zout en parmezaan
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini pimientos rellenos
35 min
Bekijk recept
Pimientos Rellenos
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijn met korianderboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasalade met taugé
15 min Bijgerecht
Bekijk recept