Pepernotenspiesjes met dip

6
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stamp het anijsblokje fijn. Meng het bakmeel met de basterdsuiker, speculaaskruiden, melk en de anijs. Snij de boter in blokjes boven het meelmengsel en kneed met koude handen een soepel deeg. Laat het deeg afgedekt ca. 2 uur in de koelkast rusten. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Vorm balletjes van het deeg ter grootte van een grote knikker, druk ze wat platter en steek ze aan satéprikkers. Bak de pepernoten op de bakplaat in ca. 15 minuten gaar. Laat de pure en witte chocolade apart au bain marie smelten. Schenk ze in kommetjes en houd ze warm op een rechaud. Zet de pepernotenspiesjes in een glas en serveer ze bij de zoete dipsauzen.

Pepernotenspiesjes met dip is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept