Peren in chocoladeglazuur en walnoten

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren zo dat het steeltje blijft zitten en zet ze rechtop in een pannetje water zodat ze net onderstaan. Voeg basterdsuiker toe en pocheer de peren 10 minuten (net tegen de kook aan). Laat ze afkoelen. Doe de rest van de ingredienten in een stevig pannetje en laat al roerend op een laag vuurtje smelten. Giet de warme glazuur over de peren en druk hier en daar een noot in het glazuur en strooi er wat citroen rasp over. Laat alles opstijven en dan serveren.

Peren in chocoladeglazuur en walnoten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept