Petjel (groentesalade met pindasaus)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kouseband in lengte van 4-5 cm snijden en de kool in lengte van 4-6 cm grof snijden; alle groenten apart houden, goed wassen en ze vervolgens apart é én voor é én in ruim water als volgt opkoken: - kool: 3-4 minuten - kouseband: 2 minuten - taugé: 1 minuut Na het opkoken van elke groente, die uit het water halen en goed uitlekken. Maak kleine porties van een mix van deze groenten. Pinda-Sat ésaus. Variatietip: Combineer dit gerecht eens Kotomisi Kroepoek Paramaribo.

Petjel (groentesalade met pindasaus) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Petjel = Groentesalade Met Pindasaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Petjel (groentesalade Met Pindasaus)
20-30 min -
Bekijk recept
Sambal katjang
Bekijk recept
Lontong
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept