Phulauri (gele erwten balletjes)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappelen in stukjes snijden, in water zacht koken en daarna fijnprakken. Alle ingrediënten plus 250 ml water aan de aardappelen toevoegen en het geheel goed mengen; hiervan kleine balletjes vormen, de olie intussen dampend heet laten worden en de balletjes hierin goudbruin bakken Sauce. Phulauri smaakt het lekkerst als het warm wordt opgediend.

Phulauri (gele erwten balletjes) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Phulauri = Gele Erwten Balletjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Phulauri
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept