Piedang daging

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met zout en snijd het vervolgens in niet te kleine dobbelstenen. Verhit olie in een koekepan en bak het vlees hierin aan alle kanten bruin. Haal het vervolgens uit de pan. Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Wrijf uien, knoflook, koenjit, gember, trassi en kemiries tot een brij. Fruit deze in de achtergebleven olie even aan. Giet er vervolgens 4 deciliter water bij en laat de saus even sudderen. Voeg het vlees toe en laat dat op niet te hoog vuur met het deksel op de pan gaar worden.

Piedang daging is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Daging
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Rendang
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept