Pikante varkenslapjes met knolselderij

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dobbelstenen. Bak het vlees rondom aan in hete olie. Maak ui en prei schoon en snipper ze fijn. Doe ze bij her vlees en laat even meebakken, evenals de knoflook. Doe de gember en de sambal erbij en laat deze even meefruiten. Giet er dan de ketjap bij, zet het vuur laag en laat het vlees zachtjes gaar worden. Schil intussen de knolselderij en snijd deze in dobbelsteentjes. Smelt een klontje bater en bak hierin de dobbelsteentjes knolsellderij gaar. Voeg ze, als ze net gaar zijn, bij het vlees. schep alles goed door en laat nog een paar minuten doorsudderen.

Pikante varkenslapjes met knolselderij is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni met wintergroenten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept