Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Snijd de tomaten klein. Snijd de bloemkool in roosjes. Schil de gemberwortel en snijd die in kleine stukjes. Schil de uien en snijd ze klein. Snijd de verse pepers klein. Bak de uien glazig in de olijfolie. Pers de knoflook er bovenuit. Roer de tomatenstukjes, de stukjes peper, cayennepeper en zout erdoor. Als het gaat koken, kunnen de stukjes aardappel erbij. Doe er een kopje water bij. Leg een deksel op de pan en laat alles 10 minuten zachtjes pruttelen. Roer dan de kurkuma erdoor. Nu kunnen de bloemkoolroosjes erbij. Proef na ongeveer 10 minuten of de groenten gaar zijn. Ze moeten beetgaar zijn. Evt. nog even op smaak maken met peper en zout. Ontdooi de diepvriesplakjes en leg die op elkaar. Strooi wat bloem onder en boven op de plak. Rol het bladerdeeg uit tot 1 grote plak. Beboter een lage taartvorm en leg het bladerdeeg erin. Prik wat gaatjes in de bodem om te voorkomen dat die tijdens het bakken omhoog komt. Schep de aardappelvulling in de taartvorm. Gebruik hiervoor een schuimspaan om te voorkomen dat er te veel vocht bij het mengsel zit. Klop de eidooiers los met de room. Strooi er wat zout, peper en kruiden door. Giet het mengsel over de vulling. Bak de taart in 20 minuten af.