Pittige makreel met zoetzure komkommersalade

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijziging. Snipper de uien. Boen de komkommer schoon en snijd ze in plakjes. Verwarm zachtjes de azijn in een pannetje (adem de scherpe damp niet in!) en los er de zout en suiker in op. Roer de kommerkommer door de azijn en laat het minstens 10 minuten intrekken. Maak de vis schoon (kop, graatjes en vel verwijderen). Snijd het visvlees in stukjes. Fruit in een hapjespan de ui en knoflook in de olie. Voeg de makreel toe en bak het 10 minuten mee. Breng het mengsel op smaak met sambal, zout en peper. Serveer de makreel met rijst en komkommersalade.

Pittige makreel met zoetzure komkommersalade is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept