Pom met Quorn (Surinaams ovenschotel)

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Quorn: Olie verhitten, Quorn in stukjes snijden en hierin lichtbruin bakken; de tomatenpuree toevoegen en goed omscheppen. 8 eetlepels Pom roerbakmix, de fijngesneden selderij, uien in ringen gesneden, tomaten in stukjes gesneden, knoflook, peper, doperwten en de Mixed Pickles in kleine stukjes gesneden, toevoegen en het geheel 5 minuten roerbakken. Let op: de gember, die in de Mixed Pickles zit, niet gebruiken bij de bereiding van pom. Pongtaya (pomtajer): De pongtaya ontdooien en hieraan de suiker, bouillonblokjes, boter en het sinaasappelsap toevoegen en het geheel mengen tot een romige massa; hierna de reeds bereide Quorn hieraan toevoegen en het geheel goed mengen. Oven: Een vuurvaste schaal beboteren en de pongtayamengsel hierin overdoen; bak die in circa 1-1 1/2 uur in een voorverwarmde oven op 200 graden of 22 minuten in de heteluchtoven; de pom is gaar als het een donkerbruine korst heeft en van binnen goudgeel is

Pom met Quorn (Surinaams ovenschotel) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Tartaar en bloemkool met gorgonzola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groente-kaaspakketjes met aardappeltjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
La­sag­ne met pom­poen en ri­cot­ta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pom
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept