Pompoencouscous met champignons

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil van pompoen schoonboenen. Pompoen halveren, zaden verwijderen en helften in stukjes snijden (niet schillen). Pompoen met 4 el olie in ingevette braadslee mengen met peper en zout en in ovenin ca. 20 min. roosteren. Halverwege omscheppen. Kwark in kom scheppen, knoflook erboven uitpersen en met zout en peper op smaak brengen. Champignons schoonvegen en halveren. Cherrytomaten halveren. Couscous in 500 ml kokend water afgedekt ca. 8 min. wellen. Rest van olie in koekenpan verhitten en champignons met 1 tl basilicum in ca. 3 min. goudbruin bakken. Cherrytomaten toevoegen en 2 min. meebakken. Pompoen, champignonmengsel en couscous mengen en over 4 borden verdelen met flinke lepel knoflookkwark en rest basilicum.

Pompoencouscous met champignons is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoencouscous met champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencouscous uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept