Pompoensoep

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui. Hak de venkel in kleine stukjes. Breng de groentenbouillon aan de kook. Snijd ondertussen de pompoen in parten en maak er vervolgens kleine stukjes van (verwijder de draden en de zaden). Voeg de ui, venkel en pompoen bij de kokende bouillon. Voeg de ketoembar, geschilde gemberwortel en kerriepoeder toe. Laat de soep ongeveer 30 minuten doorkoken. Haal het stuk gemberwortel uit de soep. Pureer de soep met een staafmixer. Roer de room door de soep en breng deze op smaak met de zout en de peper. De soep niet meer laten koken!

Pompoensoep is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept