Pompoensoep met geitenkaas

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de uien en fruit ze in de olijfolie. Snijd de pompoen in stukjes en voeg ze bij de ui. Bak het al omscheppend mee. Roer de tomatenpurree er door. Schenk vervolgens de kippenbouillon erbij. Borstel de limoen schoon en snijd hem in stukken. Breng de soep aan de kook. Voeg 2 stukken limoen toe. Voeg de honing toe. Laat de soep ca. 15 minuten zachtjes doorkoken. Haal de stukken limoen uit de soep en pureer de soep met een staafmixer of met de blender. Maak de soep pittig met zout en cayennepeper. Verbrokkel de geitenkaas. Serveer de soep met de stukjes geitenkaas en strooi de koriander erover.

Pompoensoep met geitenkaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoensoep met basilicumolie
20 min -
Bekijk recept
Pompoensoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep met salie en spek
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept