Pompoenstamppot met gember

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de knoflook. Maak de pompoen schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes. Snijd de prei in dunne ringen. Kook de geschilde aardappelen in water met wat zout gaar. Fruit de knoflook met de pompoen en de rozijnen 5 minuten in de hete boter. Verkruimel het bouillontablet erboven, schenk de yoghurt erbij en breng aan de kook. Kook de pompoen in ±15 minuten gaar. Stamp de aardappelen met de pompoen en het stoofvocht, het gemberpoeder, de ketoembar en het kaneelpoeder door elkaar. Schep de prei erdoor en breng op smaak met wat peper en zout. Garneer met wat korianderblad. Serveer met de hamburgers.

Pompoenstamppot met gember is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelgember vinaigrette
- 10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Rosbief met zoete zuidvruchtensaus en pompoenstamppot
60 min-
Bekijk recept
Pompoenstamppot met appel en kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenstamppot met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept