Pork Surinam (Surinaams varkensvlees)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten. De hamlappen en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen en enkele minuten roerbakken. Pork Surinam (roerbaksaus) en het water toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 15 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 10 minuten de peultjes en de winterwortel toevoegen Rijst. Voor een pittiger smaak gebruik Faja Lobi Moksie Sambal. Gebruik als verfrisser Parbo Bier.

Pork Surinam (Surinaams varkensvlees) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met Mexicaanse pulled pork
260 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bagel van "pulled pork" met witte kool en BBQ-saus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork
15 min Bijgerecht
Bekijk recept