Meng de bloem met het zout en de gist. Voeg het water en de olijfolie toe en kneed het geheel tot een soepel deeg. Doe het deeg in een kom, dek af met een theedoek en laat ongeveer een ½ uur rijzen op een warme plek Bestrooi je werkblad met wat bloem en rol het deeg gelijkmatig uit met een deegroller tot een hele dunne bodem, ongeveer een halve vingerdikte. De topping: Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de uien, prei met de tijm en rozemarijn op laag vuur ongeveer 20 minuten. Als het ui/preimengsel zacht is, voeg dan de azijn toe (proef en voeg evt. meer azijn toe) breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de pizzabodem met het mengsel strooi de kaas er overheen. Bak de pizza in 15-20 minuten goudbruin en gaar. Snijd ondertussen de pastinaak, wortel en courgette in plakjes. Rooster de plakjes in een pan in de olijfolie en leg ze op de pizza als deze uit de oven komt.