Rabarber met vanillevla

5
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de rabarber schoon en snijd deze in stukjes van ± 3 centimeter. Breng de rabarber met een mespunt zout, een bodempje water, de vanillesuiker en de suiker aan de kook. Laat ± 10 minuten zachtjes koken. Voeg de laatste 3 minuten de aardbeienjam toe aan de kokende rabarber. Laat de rabarber afkoelen. Verdeel de rabarber over 5 schaaltjes en giet er wat vanillevla over.

Rabarber met vanillevla is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelvlaflip met chocosticks
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept