Rabarbercrumble

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de rabarber schoon en snijd de stelen in stukken van circa 3 cm. Meng de rabarber met de suiker, vanillesuiker en gemberpoeder. Vet de vorm in en leg het rabarbermengsel erin. Meng de bloem met de suiker, citroenrasp en klontjes koude boter. Kneed met een koele hand tot een kruimelig deeg. Verdeel het deeg over de rabarber. Bak de rabarber-crumble circa 35 minuten in het midden van de oven. Neem de crumble uit de oven, bestrooi hem met poedersuiker en serveer de crumble lauwwarm.

Rabarbercrumble is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble met sinaasappel en walnoten
20 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbercrumble
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Snelle aardbeien-rabarbercrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept