Radicchiostamppot met geitenkaas en mango

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook die in weinig water met zout in ± 25 minuten gaar. Was de krapjes radicchio en snijd ze in dunne reepjes. Schil de mango, snijd de plakken van de pit en snijd deze in stukjes. Snijd de geitenkaas in stukjes. Rooster de hazelnoten in een droge koekepan op laag vuur goudbruin. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer er de boter en zoveel melk door dat een smeuïge puree ontstaat. Voeg de majoraan en peper toe. Schep de radicchio en de mango erdoor en warm de stamppot op zacht vuur nog enkele minuten door; de radicchio moet wel knapperig blijven. Schep op het laatst de kaas en de hazelnoten door de stamppot. Breng de radicchiostamppot op smaak met zout en peper.

Radicchiostamppot met geitenkaas en mango is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Radicchiostamppot met geitenkaas en mango
Bekijk recept