Rendang

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Was de peper, verwijder de steel en hak hem fijn. Maak een brij van ui, peper, knoflook en ketoembar. Bak dit in wat olie even aan. Snijd het vlees in dobbelstenen en bak die samen met het uimenggsel aan alle kanten goed bruin. Voeg twee kopjes water toe. Los hierin het bouillonblokje en de santen op. Voeg de sereh toe, zet het vuur laag en laat het vlees in ongeveer twee uur goed gaar worden.

Rendang is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
2u55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept