Romige andijviestampot met gehakt

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in weinig water met zout in 15-20 minuten gaar. Schep er na 10 minuten de andijvie op. Roerbak intussen het gehakt in een droge pan met anti-aanbaklaag rul en grijs. Giet de aardappelen en de andijvie af en stamp ze door elkaar. Meng er het gehakt, de MonChou en het uiensoeppoeder door en breng het gerecht op smaak met zout en peper.

Romige andijviestampot met gehakt is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept